Kado geslaagd diploma

Diploma Franse - of Duitstalige kado gemeenschap.
Ook toegelaten: Diploma hoger onderwijs van meisje het korte type met kado volledig abbonement leerplan.
Gelijkgestelde toelatingsbewijzen, goedkope toelatingsbewijs van kado KdG.8 van het onderwijs- en examenreglement).Check de diploma opleidingspagina voor voor de geslaagd toelatingsvoorwaarden.Vlaams diploma secundair onderwijs, het diploma van secundair onderwijs behaal je kado als je geslaagd bent tablet in het laatste jaar van de derde graad. .Bij Kadospeciaal kun je ook leuke diploma geslaagd versieringen bestellen, wij hebben geslaagd vlaggenlijnen, ballonnen, slingers, prikkers, huldeborden, en nog jaar veel meer geslaagd versier artikelen. Dit is zo als je: tenminste én leerjaar in voor het Nederlandstalig secundair onderwijs mini met vrucht voor voltooid hebt geslaagd bent voor een opleiding kado van minstens 60 studiepunten in het Nederlandstalig hoger onderwijs een attest kado levert van je taalkennis Als kado attest volstaat bijvoorbeeld: B2 en C2: Nederlandse Staatsexamen NT2-II B2: Interuniversitaire Taaltest.
Andere toegelaten diploma's, diploma of certificaat, uitgereikt in het kader van het hoger beroepsonderwijs (HBO5).
Contacteer de studieloopbaancoördinator van de opleiding voor meer informatie.
voor Mail naar en je krijgt binnen 14 voor dagen een antwoord.9 in het onderwijs- kado en examenreglement).De toelatingsvoorwaarden om in te schrijven voor een professionele bachelor zijn: je hebt een diploma secundair onderwijs (een, kado vlaams diploma secundair onderwijs, een ander toegelaten diploma of een gelijkgesteld toelatingsbewijs ) én je voldoet aan de taalvoorwaarde, inschrijven voor een Engelstalige meisjes bachelor, een opleiding aan Sint Lucas Antwerpen, een bachelor-na-bachelor.Wauw, wat een TOP prestatie! .Ijkingstoets diergeneeskunde Je moet meisjes vooraf deelnemen aan een ijkingstoets Hierop zijn uitzonderingen mogelijk.

Heb je geen diploma (secundair onderwijs) dat toelating geeft om in te schrijven?
Heb je een een gelegaliseerd diploma of getuigschrift van een land dat niet de Lisbon Recognition Convention kado (LRC) ratificeerde en dat niet gelijkwaardig is verklaard, maar dat wel toelating verleent tot het universitair onderwijs in dat land, dan kan de Rector je toch toestemming geven.
Türkçe irketimiz, shutterstock, uygulamalar, yardm, orta Shutterstock, Inc.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap